Producatori

Cel mai tare turneu de cultura urbana din România deschide seria de evenimente anuale cu prima petrecere oficială WeTour “Experience Romania like we do!” 

Pe 21 noiembrie 2013, începând cu ora 21:00, la Colectiv, ești invitat să vizualizezi în premieră filmul oficial WeTour 2013 by Mihai Bivol în cadrul unui mix eclectic de cultură urbană care îmbină: oldschool hiphop, expoziție de fotografie, breakdance, film și underground folclor. 

 

Detalii AICI.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ceainăria PrioriTea și Bogdan Zop Photography vă invită vineri seara, 11 Octombrie 2013, ora 19:00 la vernisajul expoziției de fotografie "On The Edge".

Această expoziție are că temă fotografia de sport extrem, preponderent rollerblading și bmx.

Conceptul "On the edge" vine din ambele înțelesuri, propriu-zis și metaforic, acești atleși având la bază foarte multe trickuri pe bare, muchii - așa numitele grinduri. Fiecare trick reușit, cu cât e mai complex cu atât mai mult este deseori reușit la limita ratării, și fiecare cm în plus sau în minus putând duce la o accidentare.

Aceste riscuri, de care ei sunt perfect conștienți, dau un plus mare de adrenalină, și fiecare reușită în parte emană o senzație pe care nici ei nu o pot descrie în cuvinte, lucru care le dă și energia și dorința să se ridice după fiecare nereușită si să încerce înca o dată.

Bogdan Zop are 24 ani și este fotograf freelancer de sporturi extreme de aproximativ 5 ani. Înclinarea sa către aceste sporturi a fost oarecum inevitabilă, fiind și el practicant cu ceva ani în urmă. De-a lungul anilor s-a remarcat la diverse concursuri în țară dar și în străinătate, punctul culminant fiind Top 100 Google Photography Prize (Top 10 secțiunea Sport) în 2012, ieșind în evidență dintre 19.000 de participanți din 148 de țări.

Expoziția va putea fi vizionată până joi, 24 octombrie.

Parteneri Media: Feeder.ro, H2O Shop, F64 Studio, SoFresh.ro, Skateworld.ro, Liberinmiscare.ro, Comunitatefoto.ro, Fusion Arena, Skates.ro, We Tour

Detalii aici.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Summer Roll Contest, ediția a 6-a, se anunță la Cluj-Napoca în perioada 26-28 iulie în skateparcul Rozelor.

Vor fi prezenți și riderii We Tour - SkateWorld Team. Și după cum știți, sau nu, We Tour organizează cel mai mare tur din România. 100 de sportivi, atât din țară cât și internaționali din toate cele 3 discipline (role, skate, bmx), vor vizita România timp de 3 săptămâni și vor opri în 13 localități pentru concursuri și demonstrații, una dintre localități fiind Clujul pentru SRC.


 

SRC 2012

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

WeTour se pregăteşte să ia România pe sus!

Role, skateboarding, BMX – asta înseamnă WeTour pe scurt. Mai în detaliu, este un turneu care promovează sportul urban în peisajul autentic românesc şi strânge, de 5 ani, zeci de rideri profesionişti.

Acest proiect ambiţios, care, anul aceasta, şi-a făcut prelansarea la Street Heroes, fueled by Burn, în cadrul festivalului Electric Castle, este acum pregătit să demareze în forţă la cele mai importante competiţii de gen din această vară, cum ar fi Tare ca Piatra, Anonbrand contest, Gravity Summer Jam şi Street Heroes Vama Veche.

Timp de 3 săptămâni, riderii WeTour vor parcurge un traseu care va include  cele mai importante 13 oraşe din ţară, obiective turistice şi show-uri spontane în afara competiţiilor.

“Am ajuns la a 5a ediţie şi turneul creşte, de la an la an. Ne aşteptăm să-i  atragem pe toţi cei care-şi doresc o viaţă activă, sunt fani ai sporturilor urbane şi vor să afle latest tips&tricks în domeniu. Şi, poate, cine ştie, la anul ni se vor alătura în WeTour”,  adaugă Bianca Dumitraşcu, Project Manager WeTour.

Startul se va da pe 18 iulie, cu un Welcome Session în Bucureşti şi un kick-off  party, la terasa Baraka, unde sunt aşteptaţi toţi prietenii, fanii sporturilor extreme şi oricine vrea să îi cunoască pe membrii WeTour.

Mai multe detalii despre traseu, program şi participanţi gasiţi pe facebook.com/WeTourWorld.

Partenerii din acest an ai WeTour sunt: SkateWorld, Tattooit, Anonbrand, Eroilor Mafia, Ollie Gang Shop, Brun, Street Heros, Gravity Park, Tare ca Piatra, HaiHai, Hustle,  Subcarpaţi, Chimie, Aforic, FlouRege, Slatina Skate Crew, Razors, USD, Baraka, The Conference, Cube, OldSchool Shop, Truespin, The Backyard Skatepark, North Park, Smoking, La Mircea Măcelaru, Vice, Tillate, Hipmag, Sk8ing.ro, Feeder, Tataia, Sub 25, Banana Society, Extrem addict, FreeRider, Skating the fish, 21Lifestyle, Styles, Anyplace, Mussicaddict, Oraşul meu, HipHopMag, MusicNights, Tabu, Studenti.ro, Ziare.com, 220.ro, Experimentalist, Hotcity.ro, TPU.ro, TeenPress, ŞapteSeri.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chiar dacă vine vara, testările K2 Snowboarding nu s-au încheiat :)

Aşa că, începând de miercuri, 1 Mai 2013, ne vedem la Sinaia!

 

Viorel Corbu (Funride) te invita încă o dată să petreci de 1 Mai pe zăpadă, în Valea Dorului din Sinaia.

Iar pentru că o singură zi nu ne ajunge, petrecerea se prelungeşte de miercuri până vineri. Vor fi aşadar 3 zile de distracţie pe kicker, atmosferă cu live DJ (Andrei Voica) şi mult bronz pe şezlonguri.

De asemenea, vei putea testa plăci de la K2 Snowboarding, Bataleon şi Ride. Petrecerea continuă în fiecare seară la Cabana Valea Dorului (30 lei/noapte/persoană în cameră comună, 80 lei camera dublă).

Boarder sau schior, vino să încheiem cum se cuvine încă un sezon excelent.

Contact 0726.485.989 – Viorel Corbu

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Testari echipament ski/snowboard sezon 2013-2014 la Borsa in perioada 20-21 Aprilie 2013.

Pe langa ocazia de a testa echipamentele noastre vei putea participa la exercitiile de salvare a victimelor din avalansa folosind echipamentele speciale K2.

Pentru detalii, rezervari sau intrebari contacteaza-ne aici!

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Come and feel the freedom! K2 skis and snowboards! Testing on Balea!

Vino sa simti libertatea! K2 te ''imbraca''!

In perioada 12-14 Aprilie 2013, BALEA va asteapta cu surprize:

TESTAREA ECHIPAMENTULUI K2 de SKI-SNOWBOARD 2013-2014

Pentru detalii, rezervari sau intrebari contacteaza-ne aici! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

In data de 30 si 31 Martie 2013, pe domeniul Ski Resort Transalpina (SRT) aflat intre Obarsia Lotrului si Vidra, jud. Valcea, SKATEWORLD organizeaza testarea echipamentului K2 pentru ski si snowboard.

Pentru detalii, rezervari sau intrebari contacteaza-ne aici!