Producatori

Despre SnowGear

Cum ne-am nascut?

Cand ai sporturile de iarna in sange,nimic nu e prea bun.. Nimic nu e prea extrem. Si pentru ca noi stim exact ce spunem, ne dorim ca fiecare roman, impatimit sau doar amator de sporturi de iarna sa stie ce este un ski freeride sau freestyle si sa poate beneficia de cele mai tari echipamente care sa il ajute sa intretina adrenalina la cote maxime cand e acolo "sus", pe culme.

Cine suntem?

Marius si Popika sau Popika si Marius. Nebuni, extremi ne place sa credem. Ne place atat de mult ce facem incat nu putem sa ne abtinem din incercarea de a-i convinge si pe altii sa faca ce facem si noi. E contagios. Relaxeaza-te! Spune-ne ce iti place, ce ai nevoie si noi iti oferim. Te-ai saturat de kitsch-uri? De sindromul de turma? Si noi suntem la fel de pretentiosi. Deci ai incredere in noi si iti promitem cel mai tare "ride" din viata ta!

Ce oferim?

Noi promovam in special K2. De ce? Pentru ca ne place si este ceva diferit. De la grafica beton pentru produse pana la calitatea oferita. Ca sa te convingi arunca un ochi aici. Poti sa te convingi si singur despre ce e vorba atunci cand se va pune la dispozitie echipamentul pentru teste gratuite. Uite-te pe site pentru ca vom da de stire in gura mare.
Pe langa asta oferim cam tot ce iti mai trebuie pentru un echipament complet, de la clapari, booti pana la haine.

La ce preturi?

Pentru ca majoritatea produselor de pe piata de profil sunt ridicol de mari si inaccesibile tuturor, pentru noi e important sa se respecte raportul calitate/design astfel incat oricine isi doreste sa incerce macar o data experienta unui sport e iarna sa poata beneficia de ea la cote maxime. Nici un pret nu e destul de mare pentru ce iti doresti, dar cel mai bun pret il vei gasi aici! Stai cu ochii in patru pentru promotii si oferte speciale.

SnowGear se da on-line

Esti doar la un click distanta de ce iti doresti! Arunca un ochi prin gama de produse, decide ce vrei sa cumperi si spune-ne. E simplu. E online, dar, exact ca intr-un magazin normal, vei vedea fiecare produs in detaliu, astfel incat vei sti ce cumperi. Nu uita: uita-te, comanda si click! Ai o intrebare, o sugestie sau o injuratura. Nu mai sta pe ganduri, spune-o acum!


Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Preturile includ TVA

Cos Plateste