Producatori

Legaturi Schi Marker Jester 16 ABE

Legaturi Schi Marker Jester 16 ABE

Freeride/Freestyle


Mai multe detalii

1 150,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: IN STOC

Ghid masuri

10 alte produse din aceeasi categorie:

 

Model: Jester
Reglaj DIN: 6.0 - 16.0
Greutate schior recomandată: 60 + kg
Înălțime fără schiuri: 22 mm
Sistem componenta-față: Triple Pivot Elite
AFD Gliding Plate: stainless steel, height adjustable
Step-in Heel: Inter-Pivot
Sistem EPS: X
Culoare: black - black
Greutate (Pereche): 1990 g (90), 2000 g (110), 2006 g (132)

 

CARACTERISTICI

În continuare prima alegere atunci când e vorba de performață superioară în schiul de freestyle sau de freeride. Legăturile Jester au printre caracteristici componente de magneziu, șuruburi no-pull-out și un swing weight centralizat. Legăturile Jester, ideale pentru întoarceri și răsurici, sunt recomandate pentru schiuri mai late de 76mm.

 

CARACTERISTICI TEHNICE


COMPONENTE DE MAGNEZIU

Magneziul este cel mai ușor și robust material metalic pentru construcția legăturilor de schi, fiind materialul perfect pentru produsele de top. Aceste legături de schi te vor echipa pentru o coborâre în viteză și pentru linii perfecte!

 

TRIPLE PIVOT ELITE TOE

Componenta-față a legăturii este construită cu DIN/ISO până la Z 18 și permite o fixare impresionantă la coborârile freeride. Arcul este inserat orizontal si cu soul-plate-ul înclinat cu 5°  furnizează o absorbție maximă de energie și astfel se reduce riscul eliberării involutare. Suprafața largă de suport optimizează transmisia de putere și permite tensiuni puternice si deformări.

 

AFD STAINLESS STEEL

All MARKER bindings are equipped with a moveable AFD (anti friction device) leading to a highly precise release almost entirely unhindered by dirt, snow and ice! Individual adjustment of the AFD to the area of application ensures perfect functionality - from racing, for children's bindings or on ski tours.

 

INTER PIVOT HEEL

The stunning heel construction delivers superior holding power for free riding, featuring DIN/ISO 6-16. The Inter Pivot Heel directs the power forces in the angle of elasticity improving the holding power and reducing pre-releases.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Legaturi ski
DIN 6.0 - 16.0
Greutate schior recomandată min. 60kg