Boot K2 Thraxis

1 999 lei (TVA inclus)

produs nou

Când vine vorba de caracteristici tehnice, potrivire supremă și răspuns suprem, Thraxis este un lider clar în categoria freeride. Modelul cu cel mai rigid flex și cu cea mai mare susținere din colecția noastră, acest boot de snowboard este pentru cei mai pretențioși rideri.

Sistemul de ajustare Zonal BOA® al Thraxis are trei cadrane BOA®, două șireturi zonale exterioare și un sistem controlat de șireturi Conda™ de la K2. Prin plasarea unui „cip” moale de uretan în jurul gradului de 45° al gleznei, le-am permis riderilor să-și micro-ajusteze potrivirea bootului și să elimine ridicarea călcâiului. Învelind piciorul, am plasat căptușeala noastră cea mai susținătoare, compusă din densități multiple de spumă Intuition® modelabilă la căldură. Această spumă cu celule deschise înseamnă că poate fi turnată din nou și din nou pentru a obține o potrivire perfectă pe toată durata de viață a cizmei. Căptușeala este realizata cu materialul nostru Spaceheater™ respirabil și care reflectă căldura, menținând picioarele riderilor calde și uscate toată ziua. Și, în sfârșit, am integrat o plasă de cafea reciclată post-consum de 95% de la SCafe™ în căptușeală pentru a ajuta la eliminarea mirosului nedorit după o zi lungă pe munte. Sub picior, talpa intermediară combină EVA ușoară și stabilă și Harshmellow™, o tehnologie proprie care ajută la absorbția impactului, la creșterea amortizarii și oferă o senzație mai „liniștită” în timpul snowboardului.

Talpa exterioară a ghetei de snowboard Thraxis este talpa noastră ALL-NEW Vibram® V5, care oferă o tracțiune de neegalat printre bootsi și este realizată folosind cel puțin 30% cauciuc reciclat prin programul Vibram® Ecostep.

Perfecta pentru freeride si powder.

Indice flex 10 (pe o scara de la 1 la 10)

CategorieBarbati
Flex boot10/10
LacingH4 Coiler Boa

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Boot K2 Thraxis

Boot K2 Thraxis

TABEL MARIMI

9 produse din aceeasi categorie:

Boots K2 Contour Black Promotie
Boots K2 Contour Black
990 lei 1 440 lei
Boots K2 Kinsley
1 159 lei 1 450 lei
Boots K2 Maysis Black-Brown Promotie
Boots K2 Aspect Black
1 390 lei 1 590 lei
Boots K2 Maysis Black
1 439 lei 1 649 lei
Boots K2 Aspect Black
1 590 lei 1 790 lei
Compara