Boots K2 Maysis Home Run David Djite

1 359 lei (TVA inclus)

produs nou

Am proiectat Maysis să funcționeze ca un "workhorse" și să se potrivească ca o mănușă, iar designul său cu caracteristici avansate l-a clasat ca un bestseller peren.

Ce il recomanda pentru titulatura de mai sus? Începem cu o căptușeală modelabilă la căldură din spumă Intuition® cu celule deschise - permițând căptușelii să se formeze după forma exactă a piciorului, gleznei și pentru o potrivire, căldură și confort superioare. Secretul potrivirii premiate este sistemul nostru de șireturi Conda™. Alimentat de un cadran BOA® Fit System, acest ham iertător și reglabil este proiectat pentru a trage călcâiul utilizatorului în buzunarul de la călcâi al cizmei. Acest ham pe bază de uretan îți îmbrățișează glezna și se flexează în mod natural.

În exterior, am continuat cu o manșetă articulată pentru a reduce distorsiunea atunci când îndoiți genunchiul și am adăugat un compus de cauciuc rezistent la abraziune pentru o durabilitate constantă. Un bobinator BOA® Fit System H4 de mare putere închide carcasa în siguranță și se poate face fără a vă îndepărta mănușile.

În cele din urmă, pentru a adăuga durabilitate și pentru a menține flexibilitatea cizmei pe toată durata de viață a cizmei, am construit K2 Maysis folosind tehnologia noastră Endo™. Sub picioare, am folosit materiale premium pentru a îmbunătăți amortizarea și aderența. Talpa exterioară este construită folosind compusul nostru de cauciuc dublu This Grips!™ pentru a oferi o aderență excelentă atât pe zăpadă, cât și în afara acesteia. Toate acestea sunt puse pe o talpă intermediară cu densitate dublă, compusă dintr-un EVA ușor și Harshmellow™, proiectat pentru a amortiza vibrațiile pe teren accidentat și pentru a amortiza aterizările mari.

BEST FOR:

best for freeridebest for all mountainbest for freestylebest for powder
FLEX:
boot flex maysis

THE H4 COILER BOA® FIT SYSTEM:

Sistemul H4 Coiler BOA® Fit se concentrează pe copul bootului. Această caracteristică generează o fixare de neegalat la călcâi și creează o potrivire sigură pentru un răspuns rapid la margine.

CONDA™ BOA® LINER LACING:

Sistem patentat de șireturi de căptușeală care valorifică puterea BOA® pentru a oferi o fixare și un sprijin superioare la călcâi.

THIS GRIPS!™ RUBBER OUTSOLE:

Compusul nostru de cauciuc brevetat oferă aderență și durabilitate excelente pe toate tipurile de teren și este integrat cu spuma Harshmellow™ pentru a amortiza vibrațiile.

INTUITION® CONTROL FOAM 3D LINER:

Cea mai versatilă căptușeală din linia de snowboarding K2, căptușeala Control Foam 3D dispune de bare J interne și externe pentru combinația perfectă de confort și structură.

REINFORCED RUBBER UPPER CUFF:

Întărirea zonelor cu impact ridicat ale bocancului de snowboard cu cauciuc face cizma mai durabilă și mai rezistentă la abraziune.

ARTICULATING UPPER CUFF:

Partea superioară a manșetei articulate ajută la reducerea deformarii carcasei atunci când se flexează înainte în cizma de snowboard.

ENDO™ 2.0 CONSTRUCTION:

O exclusivitate K2 Snowboarding, Endo™ Construction, ne permite să modificăm flexia, răspunsul și reboundul unei bocanci de snowboard fără a adăuga materiale suplimentare (materiale suplimentare = exces de greutate). Prin înlocuirea materialelor suplimentare cu un contor de călcâi injectat, adăugarea unui rebound suplimentar este la fel de ușoară ca schimbarea formulei. În plus, ne ajută să oferim o cizmă de snowboard mai consecventă și mai rezistentă.

HARSHMELLOW™ VIBRATION DAMPING:

Harshmellow™ este un sistem magic de umezire care înlocuiește materialele de umezire cu spumă standard din industrie. Harshmellow™ este plasat strategic pentru a atenua vibrațiile de sub picioare pentru a oferi o senzație mai „liniștită” sub picioare, pentru a reduce vibrațiile de la impact și pentru a reduce oboseala în timpul snowboardului.

3D FORMED EVA FOOTBED:

Oferă amortizare și sprijin anatomic corecte și este construit din spumă EVA rigidă.

CategorieBarbati
Flex boot7/10
LacingBoa Conda

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Boots K2 Maysis Home Run David Djite

Boots K2 Maysis Home Run David Djite

TABEL MARIMI

9 produse din aceeasi categorie:

Boots K2 Contour Black Promotie
Boots K2 Contour Black
990 lei 1 440 lei
Boots K2 Kinsley
1 159 lei 1 450 lei
Boots K2 Maysis Black-Brown Promotie
Boots K2 Aspect Black
1 390 lei 1 590 lei
Boots K2 Maysis Black
1 439 lei 1 649 lei
Boots K2 Aspect Black
1 590 lei 1 790 lei
Compara