Clapari Freeride/Tura K2 Mindbender 100 Gri-Negru

1 800 lei (TVA inclus)

produs nou

DETALII PRODUS: CLAPARI SCHI K2 MINDBENDER 100 
K2 Mindbender 100 este un "cal de cursa lunga" de volum mediu construit pentru schiorul mediu de stațiune, care caută să pătrundă în backcountry.

O căptușeală Luxfit Tour, accesorii tehnice și un mod de mers cu o gamă de mișcare de 50 de grade asigură confort pe tot parcursul zilei pe pielea, în timp ce o carcasă Powerlite modelabilă la căldură vă va menține puternic în acele zile pline. la statiune.

Caracteristici:
• Shell Powerlite
• Powerlock Spyne
• Fastfit Instep
• Complet modelabil la căldură
• Fitinguri Tech integrate
• Friction Free Cuff Pivot

Material:
Carcasă: Powerlite TPU
Manșetă: TPU
Căptușeală: Luxfit Pro Tour
Curea: Velcro de 40 mm

Tehnologie

POWERLITE SHELL
Powerlite Shell - 1650 grame @ 26,5 - 4 rigidități diferite de TPU și grosimea optimă a peretelui se îmbină pentru performanță ridicată și greutate cât mai mică.
Carcasă complet nouă este construită special pentru a rezulta cei mai buni clapari și cele mai ușoare produse. Fabricat cu patru rigidități diferite de TPU și profil optimizat pentru grosimea peretelui, Powerlite Shell realizează un echilibru paradoxal de agilitate ușoară și putere. Claparii rezultati sunt unii dintre cei mai ușori de alpin și freeride de pe piață, dar schiează cu toată puterea și puterea cizmelor mai grele. 

FASTFIT INSTEP
Materialul TPU mai moale este folosit în zona copiului din carcasa modelelor selectate pentru intrarea și ieșirea rapidă și ușoară.

INTERLOCARE ENERGETICĂ
O tehnologie fără nituri care integrează manșeta și carcasa, punând mai puțină presiune pe materialul ghetei și produce un flex mai fin și progresiv.

POWERFUSE SPYNE
Un suport în formă de „Y” co-injectat în spate, care adaugă rezistență și putere sistemului Energy Interlock pentru a maximiza eficiența flexiunii înainte/înapoi și rigiditatea laterală pentru reactivitate pe orice tip de teren.

COMPLET MOLDABILE LA CALDURA
Atât carcasa, cât și manșeta cizmei pot fi modelate la căldură la o varietate de forme de picioare pentru o potrivire personalizată cu adevărat.

LUXFIT PRO TOUR FLEX NOTCH
Șurub, pre-moldat și durat cu spume modelabile la căldură Ultralon. Dispune de o limbă asimetrică, un guler de densitate medie și un pachet de spumă cu crestătură flexibilă pentru o gamă sporită de mișcare în timpul drumețiilor.

TALPĂ GRIP WALK
Tălpi detașabile și interschimbabile ISO 9523, proiectate în colaborare pentru a funcționa cu sistemul de legare Marker’s Grip Walk pentru o aderență mai bună și un confort sporit atunci când mergi și stai în bocanci, dar nu compromite transmisia puterii și funcția de eliberare între clăpari și legături la schi. Preinstalat.

FITTINGURI TEHNICE INTEGRATE
Fitingurile tehnice din deget și călcâi sunt complet integrate în injecția carcasei, permițând compatibilitatea atât cu legăturile tehnice, cât și cu cele alpine DIN.

PIVOT MANȘETĂ FĂRĂ FRICȚIUNE
Pivot al manșetei cu frecare redusă pentru a ușura aria de mișcare.

CategorieBarbati
Index flex clăpar100
Last100 mm
Tip ClăpariFreeride

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Clapari Freeride/Tura K2 Mindbender 100 Gri-Negru

Clapari Freeride/Tura K2 Mindbender 100 Gri-Negru

TABEL MARIMI

 

Compara