Clapari Partie/Freeride K2 Recon 120 MV

1 739 lei (TVA inclus)

produs nou

DETALII PRODUS: GÂNCI DE SCHI K2 RECON 120 MV BĂRBAȚI
Indiferent dacă va dati pe groomers dimineața devreme sau cautati saritoarele prin slush si powder târziu în timpul zilei, aveți nevoie de un clapar care oferă un răspuns rapid și o flexibilitate constantă.

Cu tălpa exterioare Sporting GripWalk, o carcasă modelabilă la căldură și căptușeala noastră Precisionfit Pro, K2 Recon 120 oferă toate caracteristicile personalizabile și mularea pe picior pe care le doriți, dar fără ratingul de flexibilitate pedepsitor.

Caracteristici:

  • Shell Powerlite
  • Powerfuse Spyne
  • Energy Interlock
  • Fastfit Instep
  • Fully heat-moldable

Material:

  • Carcasă: Powerlite TPU
  • Manșetă: TPU
  • Căptușeală: Percisionfit Pro
  • Curea: Cam Booster


Tehnologie

POWERLITE SHELL
Designul shell-ului de cea mai înaltă performanță K2, care utilizează pereți de de grosimi diferite și patru tipuri diferite de TPU pentru a oferi combinația finală de greutate redusă și capacitate de răspuns.

INTRARE FAST FIT
TPU mai moale proiectat în zona de intrarea a piciorului a shell-ului Powerlite pentru intrare și ieșire rapidă și ușoară.

ENERGY INTERLOCK
O tehnologie fără nituri care integrează manșeta și carcasa, punând mai puțină presiune pe materialul cizmei și produce un flex mai fin și progresiv.

POWERFUSE SPYNE
Un suport în formă de „Y” co-injectat în spate, care adaugă rezistență și putere sistemului Energy Interlock pentru a maximiza eficiența flexiunii înainte/înapoi și rigiditatea laterală pentru reactivitate pe orice tip de teren.

COMPLET MOLDABILE LA CALDURA
Atât carcasa, cât și manșeta cizmei pot fi modelatela căldură la o varietate de forme de picioare pentru o potrivire personalizată cu adevărat.

PRECISIONFIT PRO
Pre-turnată cu spume modelabile la căldură Ultralon. Dispune de o limbă asimetrică, buzunare preformate pentru glezne și un guler de înaltă densitate pentru o potrivire fermă, dar confortabilă.

Categorie: clapari de schi de Partie/Freeride pentru barbati

Tip clapar: con-piste / allmountain

Performanta: groomers/speed/powder

Latime calapod: 100mm

Flex: 120

CategorieBarbati
Index flex clăpar120
Last100 mm
Tip ClăpariAll Mountain

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Clapari Partie/Freeride K2 Recon 120 MV

Clapari Partie/Freeride K2 Recon 120 MV

TABEL MARIMI

 

Compara