POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR ACHIZIȚIONATE EXCLUSIV DIN MAGAZINUL ONLINE

  • Returnare

Satisfacţia ta este succesul nostru aşa că fiecare produs pe care îl vindem vine cu garanţia satisfacţiei tale de 100%. Dacă nu te satisface produsul achiziţionat, ai la dispoziţie 14 zile să returnezi comanda din momentul in care ai primit coletul. Putem schimba produsul cu altul sau poţi primi banii înapoi. Returnarea banilor se face in termen de 30 de zile conform legii 449/2003,

Art. 8: "In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator."

  • Schimburi

Pentru a schimba un produs cu altul, cel mai bine este să returnezi produsul şi să primeşti banii înapoi. După aceea poţi plasa o nouă comandă cu produsul dorit. Nu te sfii să ne contactezi pentru a aranja un schimb de produse sau dacă ai vreo întrebare.

  • Important

Toate produsele achiziţionate trebuie returnate în starea lor iniţială, incluzând etichetele, documentaţia sau accesoriile.

Pachetele vor fi returnate către SC Sabsport SRL, București, B-dul Decebal, nr. 9, sector 3, telefon 0731.347.184, în termen de 14 zile din momentul in care ai primit coletul. Costul transportului la retur este suportat de către client indiferent de valoarea coletului.

Ne rezervăm dreptul să refuzăm returnarea unui produs şi să taxăm suplimentar cumpărătorul dacă cele de mai sus nu sunt îndeplinite.

De asemenea, vom refuza returnarea schiurilor configurate (gaurite) de catre SkateWorld Shop, pentru montarea legaturilor clientului (achizitionate sau nu din SkateWorld Shop), conform solicitarii clientului.


Compara