Transportul produselor

  • Dacă ai ales transport prin curier, vei primi pachetul acasă după o confirmare telefonică din partea curierului.

 

Plata produselor

  • Dacă ai ales să plateşti la livrare, atunci plăteşti când primeşti produsele.
  • Dacă ai ales să plătești cu cardul bancar în momentul finalizării comenzii și dacă plata a fost acceptată de către bancă, comanda ta va fi expediată îndată către tine, dar numai după ce verificăm telefonic cu tine produsele comandate.
  • Dacă ai ales să plăteşti prin transfer bancar direct în contul firmei SABSPORT S.R.L, RO68 INGB 0000 9999 0744 3564, ING Bank, sau în cont la Trezorerie RO11 TREZ 4215 069X  XX00 8050, în momentul în care banii au intrat în cont, produsul va pleca spre tine prin curier rapid.

Atenţie! Pentru comenzi în valoare totală de până la 200 Lei, cu livrare prin curierat rapid, tu trebuie să achiți contravaloarea transportului (25 Lei cu TVA, în rețeaua națională de distribuție a curierului). În cazul în care comanda depăşeşte valoarea de 200 lei, noi plătim transportul coletului.

Dacă adresa de livrare nu se află în zonele de acoperire ale curierului, atunci se va aplica un cost de transport suplimentar (plătibil de către destinatarul coletului), în funcție de distanța de la cel mai apropiat centru al curierului până la adresa de livrare.

După livrare ne poţi trimite un mesaj de feedback ca să ştim dacă îţi place produsul comandat.


Compara