POLITICA DE GARANȚIE A PRODUSELOR

Aproape fiecare producător de echipament sportiv oferă o garanție împortriva defectelor de fabricație.
Fiecare produs nou vândut de noi vine cu garanția oferită de producător. (Vă rugăm să verificați website-ul producătorului pentru informații suplimentare privitoare la politica lor de garanție). Producătorul va decide dacă produsul are sau nu defectele respective, iar cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare. Produsele second hand cât și cele "demo" sunt vândute ca atare și nu au nicio garanție oferită de SkateWorld.ro. Dacă informațiile despre garanție nu au fost primite odată cu produsul, iar producătorul nu oferă suficiente informații pe website-ul propriu, atunci nu ezita să ne contactezi la telefon.

Cum determini că produsul este în garanție?

  • Pasul 1. Determină dacă stricăciunea este acoperită de politica de garanție sau nu. Mai jos găsești câteva lucruri care NU sunt acoperite de garanție:

    1. Uzura normală rezultată din folosirea standard în timp;

    2. Stricăciuni rezultate din contactul cu alte obiecte;

    3. Stricăciuni ale produsului rezultate în urma neglijenței și a proastei întrețineri;

    4. Părți, accesorii sau componente care au fost pierdute dupa ce produsul a fost livrat;

    5. Schiurile configurate (gaurite) de catre SkateWorld Shop, pentru legaturile clientului (achizitionate sau nu din SkateWorld Shop), conform solicitarii clientului.

 

  • Pasul 2. Completează formularul de cerere pentru garanție.

Dacă ai întrebări nu ezita să ne contactezi. Și noi ne dorim la fel de mult să te ajutăm, dar trebuie ținut cont că problemele legate de garanție durează ceva timp așa că te rugăm să ai rabdare. Cele mai multe cereri se rezolvă în ordinea în care au sosit.

  • Pasul 3. Noi te vom contacta pentru instructiuni ulterioare

Urmatorii pasi variaza in functie de producator dar noi te vom tine la curent.

Taxele de returnare legate de garantia prodselor intra in responsabilitatea cumparatorului. Producatorul sau SkateWorld.ro vor acoperi costurile de transport ale tuturor obiectelor inlocuite sau reparate sub garantie.

Multumim ca ati ales SkateWorld.ro!


Compara