Statie emisie-receptie BCA BC-Link Communications EU +

Statie emisie-receptie BCA BC-Link 2.0

749 lei (TVA inclus)

02523

produs nou

Descriere produs Bca BC Link Europe 2.0 Radio
BC Link™ 2.0 este radioul nostru de generație următoare cu 2 wați de putere pentru o rază de utilizare sporită. Grătarul Smart Mic este rezistent la umplerea cu zăpadă. Comutatorul de selectare pornit/oprit/canal este protejat de schimbarea accidentală a canalului. Vine cu o baterie litiu-ion reîncărcabilă încorporată de lungă durată, un cablu/unitate de bază durabilă și un nou afișaj pentru procentajul de putere a bateriei. Se integrează în toate airbagurile pentru avalanșă Float și rucsacuri Stash.

Utilizare recomandată numai în Europa.

BC Link™ European Edition operează pe frecvențe radio PMR446, aprobate și licențiate pentru utilizare în Uniunea Europeană, Regatul Unit și Norvegia.

Găsiți prieteni despărțiți, comunicați planuri, țineți legatura și împărtășiți observații în timp real cu sistemul de comunicare de grup BC Link. Interfața de utilizator Smart Mic este la îndemâna dvs.: pentru a schimba setările, nu este nevoie să scoateți radioul din rucsac. Bateria ține câteva zile fără reîncărcare, chiar și la temperaturi scăzute. Link 2.0 îmbunătățește sistemul nostru actual, cu mai multă putere, mai multă durabilitate și mai multă rezistență la intemperii.

Încărcarea bateriei BC Link Radio 2.0:
- Pentru informații de operare, vă rugăm să descărcați și să citiți manualul BC Link Radio 2.0. Pentru a încărca bateria integrată pe BC Link 2.0, atașați cablul micro-USB la portul micro-USB al bateriei. (Puteți folosi orice port USB alimentat pentru a reîncărca, dar se recomandă utilizarea încărcătorul furnizat împreună cu pachetul.) PENTRU A VEDEA NIVELUL PROCENTUAL AL ​​BATERIEI, apăsați săgețile sus și jos

Caracteristici:

- Include opțiunea pentru selecțiile de canale prestabilite. Comenzi prietenoase cu mănușile, optimizate pentru o manevrare ușoară. Unitatea Smart Mic oferă buton apăsare și vorbire, comutator pornit/oprit, control al volumului, indicator al bateriei, difuzor, selecție de canal și o mufă pentru căști.
- Unitate de bază: baterie reîncărcabilă litiu-ion Selecții opționale de canale presetate Compatibil cu toate radiourile standard FRS/GMRS Impermeabil conform standardelor IP56 Adaptorul încărcător de 110 volți se conectează la portul mini USB de pe unitatea de bază


Specificații:

- Dimensiuni: 3,5 X 2,1 X 1,5 (In) / 9,0 X 5,4 X 4,0 Cm
- Dimensiuni unitatea de bază: 2,1 X 1,0 X 1,9 (in) / 5,5 X 2,7 X 5,0 cm
- Greutate: 12 oz. / 340 G
- Frecvență: 22 canale Frs Gmrs + 121 sub-canale asigură interferențe minime
- Raza de utilizare: Aproximativ 6 Mi / 9,5 km Linie de vedere
- Raza maximă de acțiune: Aproximativ 40 Mi / 64 km Linie de vedere
- Baterie: baterie litiu-ion integrată de 2300 mAh (încorporată – nedemontabilă)
- Durata de viață a bateriei: Durata de viață a bateriei: Până la 400 de ore în modul de așteptare

Putere:
- 2 Watt (Frs) Conform noilor reguli FCC
- 0,5 Watt (Frs)

Ești interesat de Bca BC Link Europe 2.0 Radio? In acest moment produsul se afla in stoc la trekkinn, magazinul tau online de outdoor. La trekkinn gasesti mai multe produse outdoor de la marca Bca. Nu mai aștepta și bucură-te de Bca BC Link Europe 2.0 Radio în doar câteva clicuri. Descoperiți acum gama largă de suporturi pentru exterior Trekkinn.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Statie emisie-receptie BCA BC-Link 2.0

Statie emisie-receptie BCA BC-Link 2.0

Compara