Nou Patine Hochei Bauer Vapor X3.5 Senior +

Patine Hochei Bauer Vapor X3.5 Senior

930 lei (TVA inclus)

produs nou

DESCRIERE PRODUS
Patinele de hochei Bauer Vapor X3.5 sunt concepute pentru jucătorul care este nou în hochei sau patinează ocazional și caută o patina confortabilă, cu câteva caracteristici bune:

Căptușeală moale din microfibră pentru un confort optim
Căptușeală din spumă cu memorie pentru glezne pentru a preveni frecarea
Limbă de pâslă de 40 oz cu plasă metatarsiană pentru protecție
Pat Form Fit pentru o susținere și o senzație excelente
Cizma 3D din policarbonat pentru o potrivire îmbunătățită și talpă TPR pentru flexibilitate suplimentară
Când cumpărați o nouă pereche de patine de hochei, este important să vă concentrați pe potrivire. Dacă nu sunteți sigur ce linie sau model de skate se potrivește cel mai bine piciorului dvs. sau dacă doriți o măsurare și o evaluare precisă, vizitați Pure Hockey local.

Potrivirea Vapor X3.5 este îmbunătățită printr-un pachet 3D Poly carbon dintr-o singură bucată și o talpă TPR. Pachetul sfert oferă o potrivire solidă în gleznă și călcâi, în timp ce talpa exterioară oferă patinei mai multă flexibilitate pentru ușurință în utilizare; o caracteristică importantă pentru noul jucător de hochei care ar putea să nu aibă încă nevoie de o cizmă foarte rigidă pentru performanță.

În interiorul cizmei, Bauer include căptușeală din spumă cu memorie în jurul gleznelor pentru un sprijin sporit. Acest material vă oferă senzația pe care o doriți și vă menține confortabil pe măsură ce vă dezvoltați abilitățile pe gheață. Bauer a adăugat, de asemenea, elemente de design la căptușeala noastră din microfibră, pentru a îmbunătăți și mai mult senzația generală și aspectul acestui skate.

X3.5 include, de asemenea, o limbă de pâslă de 40 oz cu protecție metatarsiană din plasă pentru protecție sporită și confort în partea de sus a patinei; suportul Lightspeed Pro II pentru a vă bloca lama; și ghidajul S din oțel inoxidabil pentru o durabilitate sporită.

Dacă ești un jucător de agrement sau nou în jocul de hochei, cu siguranță nu ești limitat la acest preț. Dacă doriți tehnologiile de top și caracteristicile de performanță pe care Bauer le are de oferit, care să aibă ca rezultat mai mult confort, o potrivire mai bună și o performanță îmbunătățită, merită cu siguranță să luați în considerare un model Vapor de ultimă generație precum 3X Pro. Dar dacă sunteți în căutarea unei patine accesibile și confortabile, care oferă caracteristici bune la un preț excelent, Bauer Vapor X3.5 este o opțiune excelentă.

Categorie HocheiSenior

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Patine Hochei Bauer Vapor X3.5 Senior

Patine Hochei Bauer Vapor X3.5 Senior

TABEL MARIMI

Compara