Reducere! Role Powerslide Next 100 Black +

Role Powerslide Next 100 Core Black

1 200 lei (TVA inclus)

-299 lei

1 499 lei (TVA inclus)

produs nou

Faceți din oraș locul dvs. de joacă cu patinele urbane freeride POWERSLIDE Next Core Black 100. Această patina impresionantă cu 3 roți are un design întunecat, minimalist, cu o culoare neagră care nu poate fi ignorată.

Dar patina este mai mult decât un aspect frumos, este rapida, agila și ideala pentru a explora mediul urban. POWERSLIDE Next Core Black 100 se bazează pe celebra cizmă Next, cunoscută pentru că este durabilă, stabilă și personalizabilă.

Înălțimea manșetei de susținere și flexiunea înainte pot fi ajustate pentru a se potrivi cu stilul personal de patinaj. Patina are o căptușeală confortabilă MYFIT Recall dual-fit, care oferă o amortizare excelentă din spumă cu memorie, iar catarama combinată cu șireturi / clichet de 45 de grade vă menține piciorul pe loc.

Completat perfect cu sistemul inovator de montare TRINITY în 3 puncte, obțineți un centru de greutate scăzut și opțiunea de a schimba cu ușurință cadrele pentru diferite nevoi și stiluri de patinaj.

POWERSLIDE Next Core Black 100 vine cu cadre ușoare și durabile din aluminiu Elite, care sunt incredibil de robuste și capabile să facă față condițiilor solicitante care vin cu patinajul intens urban freeride.

Completat de roțile Spinner rapide și aderențe de 100 mm și rulmenți Wicked ABEC 9, Next Core Black 100 este pregătita pentru viteză mare, alunecări și distracție. POWERSLIDE Next Core Black 100: patina rapidă, distractivă, personalizabilă cu 3 roți, ideală pentru jungla urbană.

DETAILS
Boot Overview:
Hardboot; TRINITY 3-point mounting; MYFIT Recall dual fit liner; heat moldable MYFIT liner with 80°C
Frame Overview:
Powerslide Elite; ADC10 aluminum; TRINITY 3-point mounting; 36-43 = 9.1" (231mm) / 44-47 = 9.8" (250mm); 3x100mm
Wheel Overview:
Powerslide Spinner; 100mm / 88A; SHR= Super High Rebound
Bearing Overview:
Wicked; ABEC 9; chrome steel
Brake Compatibility:
CategorieFemei
Clasificare ABECABEC 11
Roți100mm/85A
ȘinăAluminiu

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Role Powerslide Next 100 Core Black

Role Powerslide Next 100 Core Black

TABEL MARIMI

6 produse din aceeasi categorie:

Compara